Hopp til hovedinnhold
Publisert: 13.12.2022
Bilpleie

Ditec bilpleietjenester

En lakkbeskyttet bil blir enklere å vaske og har en dypere glans, noe som gjør bilen mer skinnende.

Stein Kjetil Holvik Ditec® Norge

En ubehandlet lakkert overflate består av en rekke små porer hvor smuss og forurensing setter seg fast. Over tid vil dette skape matthet eller til og med rust. Når man legger lakkbeskyttelsen vil denne fylle porene og virke som en barriere mot ytre påvirkninger. En lakk som er beskyttet av Ditec vil være enklere å vaske og ha en dypere glans, som gjør at bilen blir mer skinnende.

Hvilken beskyttelse som er best for din bil kommer an på flere faktorer.
For eksempel: hvor lenge skal du ha bilen? Hvor blir bilen brukt? Hvor mye kjører du? Hvordan vasker du bilen? Vi hjelper deg å velge den behandlingen som passer best til deg og din bil.

Lakkbehandlinger

Ditec lakkbekyttelsesgaranti

Når du velger å behandle bilen din med Ditec lakkbeskyttelse, så er du inne i garantiprogrammet vårt og får utstedt et garantikort fra forhandler (gjelder ikke voks). Garantikortet er vårt løfte til deg om at bilens lakk er optimalt beskyttet, og at vi skal gjøre vårt ytterste for at du alltid er fornøyd. Dette skal følge bilen, og innebærer at du får personlig oppfølgning fra ditt Ditec Senter. Du mottar en innkalling til kontrollvask og etterbehandling – ikke for garantien sin del, men for bilen sin del. Om det skulle oppstå skade på bilens lakkerte overflater som følge av Ditec-produktet vil Ditec Norge erstatte og reparere dette kostnadsfritt.