Hopp til hovedinnhold
Anbefalinger

Etterbehandling

Etterbehandling

Velkommen tilbake!
Hos Ditec tar du et smart valg for fremtiden ved å etterbehandle bilen din.

Trenger du egentlig å etterbehandle bilen? Ja, uansett hvilken lakkbehandling som er brukt, trenger bilens lakk en ordentlig rengjøring med jevne mellomrom. Dette gjelder uavhengig av hvilken leverandør av lakkbehandling du har valgt, uavhengig av hva som måtte stå i reklamen.

Med Ditec sin etterbehandling starter vi i vaskehallen med en grundig vask der all tjære, asfalt og luftgrus fjernes kjemisk. Vi inspiserer også bilens tilstand for å se om det er behov for korreksjon av dypere riper på grunn av ytre skader. Hvis det er behov for korreksjon, gjøres dette i samråd med kunden mot en ekstra kostnad. Hvis ikke, som er det normale tilfellet, blir etterbehandlingen ferdig med at lakkbeskyttelsen styrkes.

Etterbehandlingen er en forutsetning for at systemgarantien skal gjelde. I våre garantiprogrammer gjelder 12 måneder eller ca. 15000 kilometer for keramiske behandlinger. Etterbehandlingen avsluttes med at garantikortet blir stemplet og registrert i vårt garantisystem, DOBS, som gir en stor merverdi ved salg og for neste eier.

Etter etterbehandlingen anbefaler vi å vente to uker før man vasker bilen igjen.

Ditec sin coatingbehandling gir langvarig beskyttelse, og ved å følge vårt enkle vedlikeholdsprogram vil du ha optimal beskyttelse av bilen din i lang tid fremover.