Hopp til hovedinnhold

Rekondisjonering

Vi gjør vårt ytterste for å gjenskape bilens utseende så likt som mulig som når den var ny.

Pris på forespørsel

Om behandlingen

Innvendig rekondisjonering
Den innvendige rekondisjoneringen er en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet. Vinduene blir pusset og instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer blir gjort skinnende rene. Dørkarmene blir vokset. Målet er at hele kupen skal kjennes oppfrisket og at nybilfølelsen skal komme tilbake. Har du flekker på setet eller andre tekstiler, kan du tilleggsbestille en tekstilvask.

Utvendig rekondisjonering
Karosseri og felger avfettes med et miljøvennlig alkalisk avfettningsmiddel, og blir senere vasket grundig for å gjøre bilen skikkelig ren. Lakken maskinpoleres med et poleringsmiddel som tilpasses lakkens tilstand, slik at riper og oksider blir fjernet. Til slutt legger vi på en voks som gir langvarig beskyttelse mot smuss, salt og trafikkfilm. Vinduer blir pusset, gummilister og dekksider blir behandlet. Eventuelle steinsprutskader utbedres, om du hjelper oss med originalfargen.

Når vi rekondisjonerer en bil gjør vi vårt ytterste for å gjenskape bilens utseende så likt som mulig som når den var ny. Vi kan behandle bilen både innvendig og utvendig.