Hopp til hovedinnhold
Kristiansand

Carshine

Skibåsen 33, 4633 Kristiansand
Åpningstider
Mandag - Fredag
Lørdag - Søndag Stengt

Dette senteret tilbyr

Om senteret

CarShine AS er et allsidig firma som kan hjelpe med det meste. Våre hovedområder innen bilpleie er ulike Ditec lakkbeskyttelse, Ditec tekstilbeskyttelse, Ditec glassbeskyttelse, utvendig vask og polering, innvendig rengjøring og ikke minst lakkrens og reparasjon av riper.

Hvert år ruller 6500 biler ut av våre lokaler med fornøyde eiere bak rattet. 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort oss til et populært valg for den som er glad i bil. Hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Det er i dag 14 stk som jobber hos oss, hvorav 6 stk er sertifiserte til å legge Ditec lakkbehandling.
I 2009 flyttet vi inn i Norges største bilpleielokaler. På våre 1150 m2 i Sørlandsparken, tilbyr vi nye og eldre biler alt fra bilpleie i luksusklassen til en liten finish før veien kaller på ny.

Miljøfyrtårn:
CarShine ble i 2002 et stolt Miljøfyrtårn. Da ble vi miljøfyrtårnsertifisert som den første bilpleiebedriften i landet.

Det norske klimaet er tøft for lakken. Det ser vi hver dag.
En bil-lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste.

Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft.

Ditec gir en varig beskyttelse mot dette og har beskyttet Norske biler i over 30 år.