Hopp til hovedinnhold
Åpningstider
Mandag - Fredag
Lørdag - Søndag Stengt

Dette senteret tilbyr

Om senteret

Topp moderne skadesenteri Mo i Rana med solid erfaring!
Kar AS Skadesenter ble etablert i 1995 av Hemnes Bil AS, Ramsengs Auto AS og Krutå Bil AS. Åpningen fant sted, 25.05.1995 med 6 ansatte i Ramsengs Autos tidligere karosseriverksted i Ranenget. Bygningen var nyoppusset, utvidet med over 50 % og to lakkbokser ble innstalert. I 2001 ble Bilhuset AS, medeier. Senere samme år slo Krutå Bil AS og Bilhuset AS seg sammen og etablerte Bilalliansen AS. De eier nå 50 %, Hemnes Bil AS 25 % og Ramsengs Auto AS 25 %.

Lokalene i Ranenget ble etterhvert for små, og i 2005 flyttet Kar AS hele sin virksomhet til topp morderne lokaler i Koksverksgt. 10. KAR Skadesenter er pr. i dag 12 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 16 mill. Daglig leder er Karl-Erik Grønli.

Våre medarbeidere har erfaring fra å jobbe med alle typer biler og leverer alltid et resultat du kan være fornøyd med. Vårt skadesenter har flere ganger blitt utnevnt til et av landets 100 beste bilverksted og vi gjør vårt ytterste for at hver kunde skal huske vår gode service.

Ingen jobb er for liten eller stor. Vi tar på oss alt fra den minste ripe i lakken eller skår i bilvinduet, til større skader på karrosseri og understell.

Vi er godkjent av Statens Vegvesen og medlem av Norges Bilbransjeforbund.