Hopp til hovedinnhold

Lakkorrigering

Vi lakkerer dine ødelagte deler på bilen med den nyeste teknologien, og vår ambisjon er at du skal få bilen tilbake neste dag. I motsetning til tradisjonell billakk, prøver vi å begrense lakkeringen til det skadede området. Bilens originale lakk er vanligvis den beste og sterkeste lakken, og du bør strebe etter å holde den så langt som mulig.

Mindre kosmetiske skader eller riper kan bli polert og korrigert i stedet for å lakkeres på nytt. Oftest er mesteparten av skadene skjult på denne måten. Et aspekt er at skaden må beskyttes mot fuktighet for at den ikke skal begynne å ruste. Hvis det er fare for dette, bør delen lakkeres på nytt.

fra 1 995 kr

Om behandlingen

Med tilpassede metoder og produkter blir forskjellige typer riper, oksider, kalkmerker, brannskader og andre mindre feil korrigert eller forbedret.

For å kunne gjøre en skikkelig vurdering av skaden og gi deg en fast pris, må vi gjøre en visuell inspeksjon. Vanligvis tar en lakkering fra 1-2 dager, litt avhengig av hvilke deler som er skadet.

Det som er viktig å huske på med lakk korrigering er at når en del av bilen skal lakkeres på nytt, er det alltid fare for mindre avvik i fargen. Visse nyanser er mer følsomme enn andre, og disse bør man unngå å lakkere kant til kant hvis mulig. Om nødvendig må vi ta en ekstra overflate slik at forskjellen ikke blir synlig, da toner vi ut fargen på et nærliggende panel. Vi prøver alltid å begrense lakkeringen til minst mulig område.

En mindre bulk på bilen kan vanligvis fjernes med å rette opp bulken i stedet for lakk korrigering.

(Priseksempel refererer til merkostnaden for f.eks lakkbehandling)