Hopp til hovedinnhold
Anbefalinger

Rebehandling

Etterbehandling

Velkommen tilbake!
Hos Ditec tar du et smart valg for fremtiden ved å rebehandle bilen din.

Trenger du egentlig å rebehandle bilen? Ja, uansett hvilken lakkbehandling som er brukt, trenger bilens lakk en ordentlig rengjøring med jevne mellomrom. Dette gjelder uavhengig av hvilken leverandør av lakkbehandling du har valgt, uavhengig av hva som måtte stå i reklamen.

Med Ditec sin rebehandling starter vi i vaskehallen med en grundig vask der all tjære, asfalt og luftgrus fjernes kjemisk. Vi inspiserer også bilens tilstand for å se om det er behov for korreksjon av dypere riper på grunn av ytre skader. Hvis det er behov for korreksjon, gjøres dette i samråd med kunden mot en ekstra kostnad. Hvis ikke, som er det normale tilfellet, blir rebehandlingen ferdig med at lakkbeskyttelsen styrkes.

Rebehandlingen er en forutsetning for at systemgarantien skal gjelde. I våre garantiprogrammer gjelder 12 måneder eller ca. 15000 kilometer for keramiske behandlinger. Rebehandlingen avsluttes med at garantikortet blir stemplet og registrert i vårt garantisystem, DOBS, som gir en stor merverdi ved salg og for neste eier.

Etter rebehandlingen anbefaler vi å vente to uker før man vasker bilen igjen.

Ditec sin coatingbehandling gir langvarig beskyttelse, og ved å følge vårt enkle vedlikeholdsprogram vil du ha optimal beskyttelse av bilen din i lang tid fremover.