Hopp til hovedinnhold
Ditec Norge

Starte Ditec Senter

Finnes det ikke DITEC® der du driver ditt bilpleiesenter?
Vi har i dag snart førti senter på ulike steder i Norge, men savner forhandlere i enkelte fylker og byer.

Vi tilbyr store muligheter for deg som har interesse for bil, er opptatt av service og kvalitet, og ønsker å utvikle din bedrift gjennom et etablert varemerke.
Når du driver et DITEC® senter får du tilgang til all den kunnskapen vi har opparbeidet oss, gjennom å utvikle lakkbehandlingen vår og andre bilpleietjenester, i over tretti år. I tillegg får du praktisk hjelp med verktøy, produkter og support, uten å betale royaltyavgift.

Bli en fremgangsrik forhandler
Litt av det vi tilbyr deg:

  • Ingen royaltyavgift  – hjelp av vårt varemerke, erfaring og verktøy uten å betale noen prosentsats til DITEC®.
  • Startpakke med kjemikalier og utstyr for å utføre våre tjenester.
  • Opplæring. Du starter med en grunnopplæring. Videre kan du øke omfanget av din aktivitet med kurs i spotrepair/lakkering, retting av bulker, solfilm m.m.
  • Felles bookingprogram gjør arbeidet ditt lettere.
  • Support. Vi hjelper deg med å utvikle dine aktiviteter og tjenester for å lykkes best mulig på ditt lokale marked. I tillegg lærer vi av hverandre gjennom faste samlinger der vi utveksler erfaring.
  • Markedsføringsmateriale finnes ferdig til bruk for lokal annonsering. Den lokale annonseringen kan du utføre selv, eller sammen med andre senter i nærheten for å minske kostnaden. Nasjonal markedsføring er felles.
  • En webadresse integrert i www.ditec.no gjør det lettere for kundene å finne deg.

Vil du vite mer? Om det mangler et DITEC senter i nærheten av deg, er du velkommen til å kontakte DITEC Norge for mer informasjon.

Stein Kjetil Holvik
Halbrendsøyra 7a, 6800 Førde
Ring meg på 909 25 570 eller send meg en epost på stein@ditec.no