Hopp til hovedinnhold

Ditec® Ceramic Quick Coating

Håndvask av bil som gir hydrofobisk evne med vannavstøtende effekt i opptil 3 måneder.

fra 1 490 kr

Om behandlingen

Ditec® behandlingen begynner med en grundig avfetting av bilen ved bruk av Ditec Degreaser og Ditec Rustpartikkel, som effektivt fjerner olje og rustpartikler fra overflaten. Deretter anvendes Ditec Auto shampoo, utviklet for å fjerne trafikkfilm og forurensning, og følges opp med en spesialisert Ditec® Rustpartikkelfjerner rettet mot bremsestøv, piggdekk og rustpartikler på lakken.

Videre gjennomgår bilen en grundig håndvask med en svamp/vaskehanske for å sikre en skånsom men likevel grundig rengjøring. Etter denne fasen behandles bilen med Ditec® Ceramic Quick Coating, en beskyttende formel som gir en solid overflatebeskyttelse. Etter påføring av denne behandlingen, gjennomføres en omfattende tørkeprosess for å sikre optimal utførelse.

Ingen detaljer blir oversett under Ditec® vasken, og dette inkluderer også rengjøring av døråpningene for å sikre en helhetlig renhet. Resultatet av denne grundige behandlingen er en hydrofobisk effekt som gjør overflaten er vannavstøtende i opptil 3 måneder, og dette sikrer ikke bare en estetisk tiltalende finish, men også varig beskyttelse.

Resultat

  • Ren bil
  • Vannavstøtende effekt
  • 3 måneders varighet

Behandlingstid

Arbeidstid: 45 minutter

Avklar med ditt senter når bilen vil påbegynnes for å avtale hentetid.