Hopp til hovedinnhold

Ditec® Innvendig rens

Kjemisk rens, grundig støvsuging, skånsom rengjøring av tekstiler og seter, samt omfattende behandling av plast, vinyl og glassflater.

fra 2 850 kr

Om behandlingen

Ditec® Innvendig rens er en omfattende behandling som starter med en grundig kjemisk rensing av bilens interiør. Hver detalj blir nøye behandlet gjennom en grundig tørrstøvsuging, spesielt rettet mot tekstiler og tepper for å fjerne støv og smuss.

Tekstilseter behandles spesifikt med Ditec® Textil cleaner, en skreddersydd kjemisk blanding for å sikre optimal rens. Stofftepper og seter gjennomgår en skånsom og effektiv rens med Ditec® Textil cleaner, inkludert bruk av børste og rensemaskin med sugeevne for en dyp rengjøring.

Plast- og vinylflater gjennomgår deretter en grundig kjemisk vask, etterfulgt av en detaljert rengjøring av alle glassflater for å sikre en helhetlig oppfrisking av interiøret.

Som en tilleggstjeneste tilbys muligheten for rensing av stoff i taket, og for å forbedre resultatet ytterligere tilbys ozonbehandling for lukt. Ozonbehandlingen anbefales å utføres etter rensen for en fullstendig og forfriskende opplevelse.

Resultat

  • Frist inneklima
  • Ny-bilfølesen

Behandlingstid

Arbeidstid: 2,5 timer
Ventetid: 1 døgn (grunnet tørketid)

Avklar med ditt senter når bilen vil påbegynnes for å avtale hentetid.