Hopp til hovedinnhold

Solfilm: Beskyttelse og komfort

Beskytt deg selv, dine passajerer og husdyr med solfilm som effektivt holder solens varme borte. Du forhindrer samtidig at bilens seter blekes, og med rett farge på solfilmen kan du hindre uønsket innsyn.

Pris på forespørsel

Om behandlingen

Ditec tilbyr solfilm i flere grader av mørkhet, som slipper inn ulik mengde lys. Vår lyseste film er nesten fullstendig gjennomsiktig, men stopper fremdeles 50 % av solens varmestråling. For de som ønsker maksimal beskyttelse, har vi den mørkeste solfilmen på markedet, som effektivt blokkerer både varme og innsyn.

Oppvarming i bilen oppleves ofte som en plage for reisende og kjæledyr. Ulike grader av mørke på solfilmen forbedrer bilens visuelle utseende. For eksempel har vi den mørkeste solfilmen på markedet som effektivt beskytter mot både varme og innsyn.

Tilgjengelige Varianter:
Vi tilbyr et bredt spekter av solfilmer, fra nesten usynlige til svært mørke alternativer, tilpasset dine behov og preferanser.

Er du usikker på hvilken type solfilm som passer best for din bil? Kontakt ditt lokale Ditec-senter for en konsultasjon. Våre eksperter hjelper deg med å finne den optimale løsningen for din bil og dine behov.

Resultat

  • Effektiv solbeskyttelse - Reduserer varmeinnslipp og beskytter interiøret.
  • Lite refleksjon - Forbedrer kjøreopplevelsen med minimal blending.
  • Enestående klarhet - Opprettholder god sikt og visuell klarhet.
  • Bransjeledende fargemotstand - Filmen falmer ikke over tid, og beholder sitt estetiske utseende.