Hopp til hovedinnhold
Anbefalinger

Bruktbil

Hvor gammel er bilen din? Hva er tilstanden på lakken?

Har du kjøpt eller skal selge bruktbil? Da er det lurt å ta en befaring hos Ditec for å få de beste rådene, enten for å ta vare på bilen du har eller for å oppnå best pris ved salg.

En bruktbil som har vært i trafikk en stund, krever vanligvis en grundig lakkrens. Hvis det er riper fra vask, grener, samt rester av fugleskitt, insekter og lignende, er det nødvendig med en lakk-korreksjon før glansforbedrende polering og til slutt påføring av lakkbehandling. Vi kaller denne prosessen for “utvidet lakkretting”, og den utføres mot en ekstra kostnad.

Siden kostnadene varierer basert på omfanget av arbeidet, størrelsen og fargen på bilen, anbefaler vi alltid at du kontakter nærmeste Ditec-senter for å få et tilbud. Her går du gjennom dine ønsker, behov og forventninger til lakkbehandlingen sammen med en fagmann.

Uansett hvilken av våre fire lakkbehandlinger du velger, får bilen din en ny glød, god beskyttelse og motstandsdyktighet, samt at den blir mye enklere å vedlikeholde.

Ta kontakt med ditt nærmeste Ditec-senter i dag for å finne ut hvilken behandling som er rett for din bil. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med å bevare bilens verdi og utseende.

Vi anbefaler disse behandlingene for bruktbiler