Hopp til hovedinnhold
Anbefalinger

Ny bil

Ny bil

Det aller beste utgangspunktet for å ivareta nybilsfølelsen i veldig lang tid!

Trenger du egentlig å behandle en helt ny bil? Svaret er ja! En billakk er aldri i bedre stand enn når den er helt ny. Lakken er utført på fabrikken under hermetiske forhold av roboter som skaper en nesten perfekt lakkflate. Før levering rengjøres bilen raskt og en enklere sprayvoks påføres. Etter noen få vasker er lakkoverflaten helt åpen og brytes sakte, men sikkert ned av sollys, UV-stråling, regn, veisalt og annen forurensning som bilen blir utsatt for.

Vår anbefaling er at lakkbehandlingen skal gjøres når bilen er så ny som mulig. Da har vi de beste forutsetninger for å gi lakken en beskyttelse som vil gjøre bilen lett å ta vare på og opprettholde sin nye bilglans i årene som kommer.

Vi blir ofte spurt om hvor nær levering du kan legge en lakkbehandling. Trenger lakken tid til å herde? Svaret er nei! Etter lakkering sendes hele karosseriet inn i en varmeovn for å fremskynde herdingen. I tillegg tar det fort noen uker før bilen når bilforhandleren og blir levert. Dette gir lakken god tid til å herde skikkelig.

Trenger man å polere en helt ny bil? Ja, til og med en ny bil må poleres. Forberedelsene til påføring av alle våre lakkbehandlinger inkluderer en dyp rengjøring og polering av bilens lakk. Denne prosessen fjerner også mindre riper som kan ha oppstått under transport og levering.

Vi anbefaler disse behandlingene for nye biler