Hopp til hovedinnhold
Åpningstider
Mandag - Fredag
Lørdag - Søndag Stengt

Dette senteret tilbyr

Om senteret

Vi har lang og bred erfaring innen bilpleie og lakkbehandling.

BS Bilpleie ble grunnlagt på Stensarmen i Tønsberg i 2001, og siden den gang har vi vokst til å bli et av de største bilpleiesentrene i området. Vi kan biler, og vi forstår hvor viktig grundig bilpleie er for våre kunder. Nå finner du oss ikke bare i Tønsberg, men også i Sandefjord, Nygårdsveien 79C. Som sertifisert Ditec-senter i Sandefjord og Tønsberg kan du være trygg på at vi leverer kvalitet og den beste servicen.

Vår erfaring på over 25 år innenfor bilpleie, lakkbehandling og luktsanering gjør oss til eksperter innen faget. Vi tilbyr alt fra polering til behandling av skinnseter, og vårt utvalg av Ditec-behandlinger inkluderer Glassbeskyttelse og Tekstilbeskyttelse. Enten du ønsker en luksuriøs lakkrens og polering eller bare en liten oppfriskning før du legger ut på veien igjen, er vi her for å hjelpe.

Vi tilbyr også veiledning for de som ønsker å ta vare på bilen sin selv. Kom innom for en hyggelig prat, så finner vi frem til de produktene eller tjenestene som passer best for deg og din bil. Du kan også enkelt bestille ønsket behandling direkte fra våre hjemmesider.