Hopp til hovedinnhold
Publisert: 06.10.2023
Bilpleie

Kvalitet og trygghet: Valget av godkjente bilpleiesentre hos Ditec Norge

Hos Ditec Norge vet vi at bilpleie er mer enn bare et rent kjøretøy. Det handler om omsorg, vedlikehold og sikkerhet, både for våre ansatte og våre verdifulle kunder.

Stein Kjetil Holvik Ditec® Norge

For ansatte:
På veien til suksess er trygghet og velvære for våre ansatte en viktig milepæl. Godkjente bilpleiesentre knyttet til Ditec Norge tar dette på alvor ved å oppfylle strenge krav for arbeidsmiljø og sikkerhet, som er pålagt av Arbeidstilsynet. Dette betyr at våre ansatte kan utføre sine oppgaver med selvsikkerhet og ro. Med skriftlige arbeidsavtaler og økonomisk kompensasjon ved yrkesskader, gir vi dem de rettighetene de fortjener. Videre kan ansatte forvente profesjonell utvikling og opplæringsmuligheter, noe som skaper en arbeidsplass med vekst og muligheter. 

For våre kunder: 
Våre kunder ønsker mer enn bare en ren bil; de søker en opplevelse av trygghet og kvalitet. Når de velger et godkjent bilpleiesenter knyttet til Ditec Norge, velger de nettopp det. Kvalitetsservice er nøkkelen, og godkjente sentre er forpliktet til å oppfylle høye standarder for bilpleie. Dette betyr førsteklasses tjenester som våre kunder vil sette pris på. 

Sikkerhet er en annen avgjørende faktor. HMS-kort garanterer at de som jobber på senteret har riktig opplæring og kompetanse for å håndtere kundebiler sikkert, som er et krav fra Arbeidstilsynet. Det gir våre kunder ro i sinnet å vite at deres kjøretøy er i trygge hender. 

Videre har godkjente sentre også et øye for miljøet. De overholder miljøregler, og våre kunder kan stole på at tjenestene blir utført med omtanke for miljøet. Å støtte en virksomhet som tar miljøansvar er noe som appellerer til mange i dagens bevisste samfunn. 

Finn ditt nærmeste Ditec-senter her