Hopp til hovedinnhold
Bergen

Kokstad Bilpleie avd. Åsane

Litleåsvegen 79A, 5132 Nyborg
Åpningstider
Mandag - Fredag
Lørdag - Søndag Stengt

Dette senteret tilbyr

Om senteret

Siden oppstart i 2002, har vi gått fra en liten avdeling, til 2 store avdelinger, og fått en solid og trofast kundebase – både private og bedrifter – samt et godt rykte i Bergen og omegn. Avdelingene våre i Lønningen og Åsane utgjør over 2000kvm, noe som plasserer oss blant de største i Norge innen ren bilpleie. Ca 8500 biler ruller inn og ut hvert år for bilpleie. På avd Kokstad har vi god takhøyde med plass til store og små biler, busser og campingbiler. På Kokstad er vi også unik på veteranbiler, og har stor kompetanse på lakk behandling av alle typer bil lakk.

At flere av de mest velrenommerte bilforhandlerne i Bergensområdet benytter seg av våre tjenester, er definitivt et kvalitetstegn. Samtidig tilbyr vi også den samme kvaliteten til alle som vil ha en bil som ser ut som den nettopp trillet ut fra fabrikken. Hos oss kan du gi bilen din i luksusklassen, eller bare gi den en liten finish før den skal ut på asfalten igjen.

Vi har mange faste bedriftskunder i Bergen og omegn, og er Miljøfyrtårnsertifisert også! Noe som er unikt for vår bransje.