DITEC® CERAMIC ULTRA

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

LAKKENS OPPBYGNING

DITEC® CERAMIC ULTRA

Lakkbeskyttelsen er en keramisk behandling med ekstrem lang holdbarhet. Etter behandling vil vanndråpene kunne skli av lakken når bilen beveger seg og det blir vanskeligere for smuss å feste seg til og angripe overflaten. Behandlingen tåler petroleumsbasert vaskemiddel, noe som ofte er nødvendig for å få bilen helt ren, særlig om vinteren. Den økte slitestyrken med den harde baselagen gir også bedre muligheter til å dempe eller avhjelpe problemer som kan oppstå, for eksempel i tilfelle mindre vedlikehold som mindre riper, brannskader osv. *. Med Ditec Ceramic Ultra mottar du en årlig innkallelse til kontrollvask. Vi kaller det den årlige helsesjekken, og basert på hvordan bilen har blitt betjent i løpet av året kan vi i samråd med deg bestemme omfanget av det årlige vedlikeholdet, slik at bilens lakk alltid er optimal.

* Innen rimelig / begrenset omfang, vennligst spør oss, så forklarer vi mer detaljert.
Fra 8500,-
DITEC® CERAMIC ULTRA

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

- Beskyttelse mot smuss og luftforurensning
- Beskyttelse mot UV-stråling
- Enklere å vaske
- Forhindrer tidlige rustangrep
- Økt motstand mot mindre riper i lakken
- Blank lakkoverflate
- Dyp og klar farge i lakken
- Vannavstøtende
- Årlig inspeksjons-vask
- Vedlikeholdsprogram med individuell tilpasning
- 9 års garantiprogram
Fra 8500,-
EGENSKAPER & BESKYTTELSE

LAKKENS OPPBYGNING

DITEC CERAMIC ULTRA - TOP COAT
DITEC CERAMIC ULTRA - BASE COAT
Klarlakk, 38 μm
Lakk, 13 μm
Primer, 8 μm
Metall

μm-verdien kan variere fra bilmerke til bilmerke.
Fra 8500,-
LAKKENS OPPBYGNING

PASSER DEG SOM VIL HA

EFFEKT

Den aller beste og hardeste lakkbeskyttelsen på markedet, med eksepsjonell glans og fantastisk holdbarhet. Vår beste lakkbeskyttelse.

VEDLIKEHOLD

For deg som liker å vaske bilen selv og ønsker enklere vask og vedlikehold.

VERDI

Ditec Ceramic Ultra passer for deg som vil ha best kvalitet og mener at din bil fortjener det aller beste.

DITEC® CERAMIC PLUS

Fra 5700,-
Ditec Ceramic Plus er en egenutviklet mildere versjon av Ditec Ceramic Ultra. Lakkbeskyttelsen tåler petroleumsbaserte vaskemidler, gir sterk motstand mot ytre påvirkninger, er vannavstøtende og gjør det vanskelig for smuss å feste seg.
DITEC® CERAMIC PLUS

DITEC® CERAMIC PLUS

Ditec Ceramic Plus er en egenutviklet mildere versjon av Ditec Ceramic Ultra. Lakkbeskyttelsen tåler petroleumsbaserte vaskemidler, gir sterk motstand mot ytre påvirkninger, er vannavstøtende og gjør det vanskelig for smuss å feste seg. Ditec Ceramic Plus er en enkomponent keramisk lakkbelegg som fremhever en eksepsjonell glans. Malingsbeskyttelse med 6 års garanti.

DITEC® CERAMIC ULTRA

Fra 8500,-
Lakkbeskyttelsen er en keramisk behandling med ekstrem lang holdbarhet. Etter behandling vil vanndråpene kunne skli av lakken når bilen beveger seg og det blir vanskeligere for smuss å feste seg til og angripe overflaten.
DITEC® CERAMIC ULTRA

DITEC® CERAMIC ULTRA

Ditec Ceramic Ultra er vår fremste lakkbeskyttelse og er designet for å hjelpe deg med å holde bilens finish på topp. Behandlingen gir en sterk vannavstøtende overflate og beskytter lakken mot smuss, salt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilmer, insekter og lignende. Lakkbehandling med 9 års garanti, forutsatt at du følger vårt garantiprogram.