EFFEKT

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

Slik fungerer det

EFFEKT

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet. Dette gjør rengjøring av felgene lettere og kan redusere behovet for sterke rengjøringsmidler. Vi gjør felgen klinisk ren innen vi behandler den utvendig. Vi kan også om ønskelig behandle innsiden og hjulene på felgen, eller hjulene som leveres løs.
Fra 1600,-
EFFEKT

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

- Beskytter mot smuss og forurensning
- Beskytter mot bremsestøv
- Beskytter mot veisalt
- Forhindrer at smuss fester seg
- Gir en vakker og blank finish
- Enklere å vaske
Fra 1600,-

Slik fungerer det

1) Enklere rengjøring
Hovedfordelen med behandlingen er at felgene blir mye lettere å vaske. De blir ikke så skitne som ubehandlede felger og blir lettere å rengjøre fordi skitten ikke fester seg på samme måte.
2) Mindre kjemikalier
Ved kontinuerlig vask bør det ikke være nødvendig å bruke sterke kjemikalier. Det skal være tilstrekkelig å bruke en høytrykksspyler og et mildt vaskemiddel for å få de skinnende blanke felgene. Dette er bra for både deg og miljøet.
3) Beskyttende overflate
Behandlingen vi bruker vil herde og fungere som et beskyttende lag som reduserer slitasje på felgene.
Fra 1600,-

DITEC® GLASSBEHANDLING

Fra 990,-
Gjør ruten hydrofobisk og smussavvisende og gir mye bedre sikt når du kjører i regn og mørke.

DITEC® GLASSBEHANDLING

Vår behandling av bilens vinduer har flere funksjoner, hvorav det viktigste er at det bidrar til økt sikkerhet når du kjører i mørket. I tillegg vil ruten være enklere å holde ren; om sommeren fjernes insekter, og om vinteren fjernes snø og is med letthet.

DITEC® CERAMIC PLUS

Fra 5700,-
Ditec Ceramic Plus er en egenutviklet mildere versjon av Ditec Ceramic Ultra. Lakkbeskyttelsen tåler petroleumsbaserte vaskemidler, gir sterk motstand mot ytre påvirkninger, er vannavstøtende og gjør det vanskelig for smuss å feste seg.
DITEC® CERAMIC PLUS

DITEC® CERAMIC PLUS

Ditec Ceramic Plus er en egenutviklet mildere versjon av Ditec Ceramic Ultra. Lakkbeskyttelsen tåler petroleumsbaserte vaskemidler, gir sterk motstand mot ytre påvirkninger, er vannavstøtende og gjør det vanskelig for smuss å feste seg. Ditec Ceramic Plus er en enkomponent keramisk lakkbelegg som fremhever en eksepsjonell glans. Malingsbeskyttelse med 6 års garanti.