EFFEKT

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

EFFEKT

Impregneringen metter fibrene i stoffene slik at de ikke lenger kan absorbere væske. Det vil derfor være vanskeligere for flekker å oppstå. Hvis du søler, kan du enkelt tørke det av med en fuktig klut. Overflaten som skal impregneres, må være helt ren før behandling. Skitne overflater må derfor rengjøres. Vi anbefaler at denne behandlingen gjøres når bilen er helt ny, og når det ikke er behov for vask av trekk.
Fr 2790,-
EFFEKT

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

- Mindre vedlikehold
- Enklere å holde ren og økt motstand mot flekker
- Forhindre for tidlig aldring
- Beskyttet stoff / lær
- Lengre levetid for setetrekket
Fr 2790,-

DITEC® SKINNBEHANDLING

Fra 1690,-
Skinnbehandlingene gir interiøret en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet.

DITEC® SKINNBEHANDLING

Skinnbehandlingene gir interiøret en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet. Vi selger det du trenger for å rengjøre og behandle setene og interiøret i tilfelle du selv ønsker å opprettholde interiørbehandlingen. Spør oss om produktene, så får du noen virkelig gode tips med på kjøpet.

DITEC® CERAMIC ULTRA

Fra 8500,-
Lakkbeskyttelsen er en keramisk behandling med ekstrem lang holdbarhet. Etter behandling vil vanndråpene kunne skli av lakken når bilen beveger seg og det blir vanskeligere for smuss å feste seg til og angripe overflaten.
DITEC® CERAMIC ULTRA

DITEC® CERAMIC ULTRA

Ditec Ceramic Ultra er vår fremste lakkbeskyttelse og er designet for å hjelpe deg med å holde bilens finish på topp. Behandlingen gir en sterk vannavstøtende overflate og beskytter lakken mot smuss, salt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilmer, insekter og lignende. Lakkbehandling med 9 års garanti, forutsatt at du følger vårt garantiprogram.