TEKSTILRENS

SKINNRENS

TEKSTILRENS

Rengjøring av møbeltrekk kan være nødvendig når bilens seter blir skitne, noe har blitt sølt eller hvis en luktkilde må fjernes. Varmt vann brukes i kombinasjon med et smussfrigjørende kjemikalie i en vaskeklut. Vi bruker en spesiell vaskemaskin som sprayer kjemisk væske mens den suger opp det skitne vannet.

Dette vasker stoffet grundig slik at all skitten forsvinner. Etter vask tørkes trekket med en av-fukter. Prosessen gjentas til setene er helt rene. Hvis det også er en dårlig lukt i bilen, bør behandlingen kombineres med en påfølgende luktfjerning.
Fra 995,-

SKINNRENS

Har du slitte eller stygge skinnseter? Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker for skinnfarging og skinnreparasjoner. Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers.
Fra 995,-

Innvendig rens

Fra 2800,-

Innvendig rens

Innvendig rens innebærer en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør, slik at du får nybilsfølelsen tilbake. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet, vinduene blir pusset og dørkarmene blir vokset. I tillegg blir instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer grundig renset, med det målet at hele kupeen skal kjennes oppfrisket og ren.

Ditec® Utvendig vask

Fra 450,-

Ditec® Utvendig vask

Regelmessig bilvask og rengjøring får ikke bare bilen til å se bra ut. Dette forhindrer lakken i å matte og holder bilens interiør friskt. La oss fagfolk håndvask og rengjøre bilen din for skånsomt vedlikehold som lønner seg over tid.