Hopp til hovedinnhold
Publisert: 12.04.2024
Bilpleie

Ditec Lakkforsegling

Bevar glansen og beskyttelsen år etter år

Stein Kjetil Holvik Ditec® Norge

Hva er lakkbeskyttelse?
Lakkbeskyttelse er en robust forsegling som bevarer billakken over tid. Den danner også et skjold mot smuss, UV-stråler, veisalt og sur nedbør. Denne beskyttelsen sørger for at vann perler av, og holder bilen renere og blankere under alle forhold.

Hvem trenger lakkbeskyttelse?
Lakkbeskyttelse er ideell for alle bileiere som ønsker å opprettholde bilens estetikk og verdi over tid. Enten du nettopp har investert i en ny bil og ønsker å bevare “nybilfølelsen”, eller du har en eldre modell du vil gi nytt liv. 

Den er også svært gunstig for de som ønsker å holde bilen sin skinnende flott med minimalt vedlikehold. Lakkbeskyttelse forenkler vedlikeholdet betraktelig, spesielt når det gjelder bilvask. Forseglingen har hydrofobiske egenskaper, som gjør at vann og smuss enkelt renner av under vask. Bilen holdes renere lengre mellom hver vask. Lakkbeskyttelse er et praktisk valg for bileiere som ønsker å spare både tid og krefter på regelmessig bilpleie. 

Typer  lakkbeskyttelse 
Ditec tilbyr flere typer lakkforseglinger tilpasset forskjellige behov og ønsker. Vårt utvalg inkluderer alt fra keramisk lakkbeskyttelse, som tilbyr den høyeste graden av holdbarhet og glans, til mer tradisjonelle voksbaserte forseglinger som gir god beskyttelse til en lavere kostnad. For vårt komplette utvalg se vår guide på lakkforseglinger

Keramiske forseglinger er kjent for sin enestående evne til å motstå kjemikalier, UV-stråler og mekanisk slitasje, og de holder i flere år før det er nødvendig med en ny behandling. 

Vår polymerbaserte behandling tilbyr en rimelig, men effektiv beskyttelse mot elementene og er ideelle for bileiere som ønsker en solid beskyttelse uten den lange varigheten til keramisk beskyttelse. 

Uavhengig av valget, sikrer Ditec sine kvalitetsforseglinger at bilens overflate forblir beskyttet og ser fantastisk ut. 

Vedlikeholdsprodukter 
Når du velger lakkforsegling fra Ditec, får du også tilgang til en komplett pakke med vedlikeholdsprodukter tilgjengelig på ditec.shop. Disse produktene er spesielt utvalgt for å komplementere og forsterke effekten av lakkforseglingen, og sikrer at bilen din opprettholder sitt imponerende utseende. Fra komplette vaskepakker til poleringsprodukter, alle våre produkter er optimalisert for bruk på forseglede overflater, noe som gjør vedlikeholdet både trygt, effektivt og enkelt. 

Se vår vaskeguide for perfekt resultat. 

Hvorfor velge Ditec 
Ditec lakkbeskyttelse gir deg tilgang til bransjeledende teknologi og ekspertise. Våre produkter er utviklet og testet i Norske forhold som sikrer topp beskyttelse og varighet for bilens lakk. Ditec sine forseglinger benytter de nyeste innovasjonene innen kjemi og materialvitenskap for å gi din bil den beste beskyttelsen mot elementene. 

Alle behandlinger utføres av sertifiserte fagfolk. Vårt team av eksperter sikrer at hvert trinn i forseglingen utføres med presisjon og omsorg, slik at du kan være trygg på at bilen din mottar den høyeste standarden av service og beskyttelse. 

Velger du Ditec, velger du en løsning som kombinerer kvalitetsprodukter og fagmessig utførelse for det beste resultatet.