Hopp til hovedinnhold
Publisert: 11.06.2024
Bilpleie

Gjør bilen klar til sommerferien med en grundig vask

Sommerferien nærmer seg, og det er på tide å gjøre bilen klar for lange kjøreturer og eventyr. Fra insekter og solskader til støv og hundehår – her er hvordan du kan sørge for at bilen er i topp stand og hele familien er i godt humør fra start.

Stein Kjetil Holvik Ditec® Norge

Hvorfor gjøre bilen klar?

Sommeren byr på både solfylte dager og lange kjøreturer, noe som betyr at bilen utsettes for en rekke påkjenninger. En skitten bil kan raskt føre til dårlig stemning, spesielt når både kone og barn blir utålmodige i en bil som ser ut som den har vært på årelang safaritur.

Lakken: Beskyttelse mot insekter, sol og UV-skader
Når du kjører lange strekninger, møter bilen på mengder av insekter som klistrer seg til fronten og speilene. Disse insektrestene inneholder syrer som kan skade lakken hvis de ikke fjernes raskt. I tillegg utsetter solens UV-stråler lakken for bleking og forringelse. Keramisk lakkforsegling fra Ditec gir en beskyttende barriere som både forhindrer skader og gjør det lettere å holde bilen ren.
Les vår artikkel om insektskader og UV-skader!

Inneklima og komfort: Fra støv til hundehår
Inne i bilen kan støv, pollen og hundehår samle seg og gjøre kjøreturen ubehagelig. Et dårlig inneklima kan påvirke alles humør, og det er ikke lenge før barna begynner å klage. En grundig innvendig rengjøring sørger for frisk luft og et komfortabelt miljø, fri for allergener og irritasjoner.

En grundig vask fra Ditec

For å sikre den perfekte start på ferien, la Ditec ta seg av både innvendig og utvendig vask av bilen. Våre eksperter sørger for at bilen får en grundig rengjøring som gir en herlige nybilfølelse. Med en skinnende ren bil kan dere starte ferien med et smil – og det gode humøret varer hele veien.

  • Innvendig vask: Fjern støv, pollen og hundehår. Våre spesialister sørger for at seter, tepper og interiør er rene og fri for smuss.
  • Utvendig vask: Bli kvitt insekter, skitt og smuss med en detaljert utvendig vask. Keramisk lakkforsegling gir ekstra beskyttelse mot sol og UV-skader, og holder bilen blank og fin.

Vask bilen selv med produkter fra Ditec.shop
Hvis du foretrekker å vaske bilen selv, finner du alt du trenger på ditec.shop. Vårt utvalg av høykvalitets vaskeprodukter og tilbehør sikrer at du kan oppnå et profesjonelt resultat hjemme. Fra skumvask og lakkforsegling til spesialiserte rengjøringsmidler – vi har alt du trenger for å holde bilen i topp stand.
Les vår guide om skumvask!

Start ferien med stil
Uansett om du velger å vaske bilen selv med produkter fra ditec.shop, eller om du lar en av Ditecs eksperter gjøre jobben, må du unngå at ferien starter med en skitten bil og irritert familie. Besøk ditt lokale Ditec Senter og bestill tid for en komplett innvendig og utvendig vask. Med Ditec sørger du for at bilen er klar for eventyr, og familien kan nyte en behagelig og minneverdig kjøretur.

Ta kontakt med ditt nærmeste Ditec Senter i dag og få bilen i topp stand før sommerferien. Gjør bilferien til en glede fra start til slutt.

God tur!